Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, amatör spor kulüp temsilcileriyle bir araya geldi. Futbol camiasının temsilcilerinin katıldığı toplantıda Başkan Salman, amatör spor kulüplerinin lige katılım ücretlerini ve antrenör ücretlerini kapsayan desteği yöneticilere takdim etti. Bu kapsamda merkezde bulunan 27 kulübe 1000’er TL destek verdi.
Yalova Belediyesi’nin amatör spor branşlarına desteği sürüyor. Maddi desteğin yanı sıra kulüplere ekipman desteği, araç desteği gibi bir çok katkı sağlanıyor. Son olarak futbol camiası üyeleri ile bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Başkan Yardımcısı Halit Güleç kulüplerin lige katılım ve antrenör ücretlerini kapsayan desteği yöneticilere verdiler.
“Amatör evi Yalova’ya yakışır olacak”
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Yalova’ya Amatör Evi’ni kazandıracağız. Bunun sözünü verdik. Sözümüzün de sonuna kadar arkasındayız. Açılışla ilgili ASKF Başkanı Tamer Erbul’la görüştük. İnşallah Yalova sporuna yakışır bir açılış olacak. Burada toplanan arkadaşlarımızın hepsi spora gönül vermiş kişiler. Onun için bu işe gönül vermiş kişilerle beraber Yalova sporunu layık olduğu yere getirmek için uğraşacağız” şeklinde konuştu. ‘Gücümüz yettiği kadar destek olmaya çalışıyoruz’.. Yalova’daki spor kulüplerine belediye olarak maddi ve manevi destek verdiklerinin altını çizen Başkan Salman, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Türkiye genelinde ekonomik şartlar malum ortada. Bizim de Yalova Belediyesi olarak şartlarımız ortada. Biz yine de elimizden geldiği kadar birçok şeye olduğu gibi spora da gücümüz yettiğince destek olmaya çalışıyoruz. Ben sporu çok seven, önemseyen ve destekçisi olan bir insanım. Belediye başkanı olmadan önce öyleydi. Şimdi belediye başkanıyım yine öyle. Belediye başkanlığı görevim bittikten sonra, 15-20 sene sonra yine öyle olacak. Her daim sporun yanında olacağım ve destek vereceğim.”
“Gençliğe ve spora hizmetlerimiz sürecek”
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Başkan olmadan önce de başkan olduktan sonra da spor camiasının her zaman içinde oldum. Belediyenin imkanları dahilinde sizlere destek olmaya özen gösteriyoruz. Araç, ekipman desteklerinin yanında sizlere katılım ücretleri konusunda da destek olacağımızı belirtmiştik. Bugün bunu yerine getiriyoruz. Kulüplerimizin ortak talebi antrenmanlar için seyyar kale direğiydi. Onunda teminini sağladık. En kısa sürede bunu da sizlere teslim edeceğiz. Hepiniz taşın altına elinizi koymuş durumdasınız ve gençlere katkı sağlıyorsunuz. Bizde sizlere destek olarak gençliğe ve spora hizmet etmiş oluyoruz. Hepinize üstelendiğiniz misyondan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Salman’ın konuşması sonrasında söz alan ASFK Başkanı Tamer Erbul, organizasyon için Başkan Salman’a teşekkür ederek, daha önceden lige katılım ücretleri konusunda herhangi bir desteğin olmadığını, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından bu katkının sağlandığını dile getirdi.   

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim