13-14 Aralık tarihlerinde Bursa'da yapılacak Minik Yıldızlar En İyi 8'ler karşılaşmalarına Yalova Belediyespor’dan 6 sporcu raket sallayacaklar.  Yalova Belediyespor masa tenisi antrenör Kadri Kocacenk nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan Yalovalı raketler, Bursa’da rakiplerini yenerek Yalova'ya yine 1.lik kazandırarak istiyor.

Bursa’dan derecelerle döneceklerine inandıklarını belirten Kocacenk " Miniklerimiz hafta boyunca çalışmalara büyük bir inançla katılarak Yıldızlarda iddialarını devam ettirmek istiyorlar. Bunu başaracaklar. Minik Yıldızlarda en 8 onlar olacaklar. Bu gayretle çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi Bursa'da rakiplerimize karşısında hata yapmadan maçlarımızı tamamlayıp en iyi dereceyle Yalova'ya  döneceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman'a, Başkan yardımcımız Rıdvan Acar'a ve Kulüp Başkanımız Resul Kocaağa'ya teşekkürlerimiz iletmek istiyoruz " dedi.

Yalova Belediyespor adına Bursa’da Ece Haraç, Çiğdem Köse, Umut Emre Başsan, Turgay Şirzat Yılmaz, Emirhan Çiçek ve Yücel Ocak mücadele edecekler. 

Editör: TE Bilişim