Temsilcilerimizden Yalova Belediyespor ise 4 turu geride kalan müsabakaların ardından Ankara DSİ Gençlik Spor Kulübü ile liderlik koltuğunda oturuyor. Belediyesporlu satranççılar oynadığı maçlarda  3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

İlk maçında Gaziantep Seviye Satranç Spor Kulübü’nü 7-1 yenen Yalova Belediyespor, ikinci maçında Marmara Üniversitesi ile 4-4 berabere kaldı. Yalova ekibi üçüncü maçında Ankara Hayat Spor Kulübü’nü 6-2 ve İstanbul Moda Spor’u ise 5-3 yenme başarısı gösterdi.

35 takım ve 518 sporcunun hamle yaptığı Türkiye Satranç İkinci Ligi'nde ise Olbia Satranç ve Spor Kulübü, Ankara DSİ Gençlik Spor Kulübü ve Yalova Belediye Spor Kulübü 7 puanla liderlik koltuğunu paylaşan takımlarımız olurken; İstanbul Moda Spor Kulübü, Samandağ Altin Piyon Spor Kulübü, Pendik Satranç Spor Kulübü Derneği, Köroğlu Satranç Spor Kulübü Derneği ve Mezopotamya Spor Kulübü ise 2019 Türkiye Satranç Birinci Ligi'ne yükselme yarışına 6 puanla üst sıralarda devam ediyorlar. Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi'nde 5. ve 6. tur karşılaşmaları oynanacak.

Editör: TE Bilişim