Masa Tenisi Minikler Türkiye Şampiyonası Maçları’nda hem erkek hem de bayan takımıyla mücadele eden Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü raketleri oldukça iyi sonuçlarla müsabakaları tamamladılar. 1999 doğumlu sporcuların da yarıştığı müsabakalarda, henüz 2001 doğumlu sporcular Aybala Koçal ve Çiğdem Köse üstün bir performans göstererek, 68 çiftin yarıştığı çiftler müsabakalarında Türkiye 3.sü oldular.

 

Erkekler kategorisinde ise Ege Şahin ve Umut Emre Başsan çifti, 72 çiftin yarıştığı müsabakalarda iyi bir oyun ortaya koyarak çift erkeklerde Türkiye 2.si oldular.  170 erkek sporcunun mücadele ettiği ferdi müsabakalarında, Ege Şahin ve Umut Emre Başsan yarı finalde kaybederek Türkiye 3.sü oldular.

 

Karşılaşmaları değerlendiren Yalova  Belediyespor Masa Tenisi Takımı Antrenörü Bayramali Yıldız yaptığı açıklamada yoğun bir müsabaka dönemini geride bıraktıklarını belirterek;  “Mart ayından bu yana yoğun bir müsabaka dönemi yaşadık. Yıldız takımımızla ve Genç takımımızla Türkiye Şampiyonu olduk. Minik takımımızla da elde ettiğimiz bu dereceler bizleri gelecek adına umutlandırmıştır. Özellikle küçük kızlarımızın aldığı ilk Türkiye 3.lüğü sporcularımızın ulusal arenada kürsüyle tanışmaları açısından çok önemli. Önümüzdeki yıl rakiplerimizin büyük çoğunluğu üst kategoriye geçiyorlar. Bizim küçük kızlarımız ve küçük erkeklerimiz daha 2 sene bu kategoride yarışacaklar. Önümüzdeki yıl minikler kategorisinde şampiyonluğun en büyük adaylarından biri Yalova Belediyespor’dur. Bizlere her zaman destek olan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'a teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim