Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)'de mücadele edecek olan Yalova Belediyespor'a Atakent Hastanesi sağlık sponsoru oldu. 1 yıllık anlaşma kapsamında temsilcimizde sakatlık yaşayan sporcular tedavilerini Atakent Hastanesi'nde gerçekleştirilecek. Atakent Hastanesi'nde yapılan imza törenine Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, Antrenörler Dağhan Oğuz ve Tolga Üstün'ün yanı sıra Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. İlyas Şahin katıldı. Sponsorluk anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Şahin ve Kocaağa 1 yıl boyunca geçerli olacak resmi sözleşmeyi imzaladılar. Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. İlyas Şahin," Yalova Belediyespor'a Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde başarılar diliyoruz. İnşallah bu sponsorluk anlaşmamız uğurlu gelir ve takımımız üst lige yükselir. Atakent Hastanesi olarak gerek sağlık hizmetlerinde gerekse tribünde Yalova Belediyespor'u destekleyeceğiz" dedi. 
Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez," Şuana kadar tecrübeli 4 oyuncuyu kadromuza kattık. 1 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Bu sezon bizim için deneyim sezonu olacak. Ligi ve oyuncuları tanıyacağız. Kaliteli bir ekibiz. Planladığımız yolda ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu. 
Kent ile birlikte sinerji yaratmak istediklerini belirten Yalova Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz, grubun zor olduğunu bildiklerini ancak play-offlara üst sıralardan katılma arzusu içinde olduklarının altını çizdi. 

Editör: TE Bilişim