Gittikleri her turnuvadan madalya ve kupayla dönen Yalova Bilek Güreşi Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Antalya’nın Belek ilçesinin ev sahipliğini yaptığı Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Yalovalı demir bilekler zirveyi kimseye bırakmadı. 
65 ilden bin 117 sporcunun madalya için mücadele ettiği turnuvada Yalova Bilek Güreşi Spor Kulübü sporcuları18 yaş altında takım halinde şampiyonluk elde ederken, genç erkekler kategorisinde 18-21 yaş arası kategoride ikincilik elde ederken, 18 yaş altı bayanlarda da takım halinde ikincilik kupasını kaldırdı.
Bireysel yarışmalarda ise 18 yaş altında Nail Önder 50 kilo sol kolda üçüncülük, Ahmet Kalender 60 kilo sol kolda birincilik, Metehan Ar 80 kilo sağ kolda ikincilik, Emre Albaş sağ kolda birincilik, Hikmet Güney +90 kilo sol kolda birincilik madalyasını kazandı.
Yalova Bilek Güreşi Spor Kulübü Antrenörü Dursun Önder “Antalya’daki şampiyonada dereceye giren sporcularımızı ve takımımızı kutluyorum. Bizlere destek veren başta Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz olmak üzere Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve müdürlük personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim