Yalova’da ilk kez düzenlenen K1 gecesi nefesleri kesti. PRS Fight Akademinin sahibi organizatör Poyraz Recep Seyrek’in düzenlediği gece dövüş tutkunlarını bir araya getirdi. Tigem’de bulunan Anatolia Beach Kulüpte gerçekleşen geceyi Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın yanı sıra çok sayıda davetli izledi.
Gece de ringe çıkan dört kemer sahipli 21 yaşında kiTürk sporcu Emre Seyrek, Boşnak rakibi Albin Fajkoviç’i ikinci rauntta nokaut ederek WBU Dünya şampiyonu oldu. 2 kemeri bulunan 17 yaşındaki Muhammet Ali Seyrek ise Afgan rakibi Mohammet Albin’i yendi ve Avrupa şampiyonluğunu kazandı. 
Türk sporcu Bedirhan Kambur 67 kilo mücadelesinde Bo Delbires’i mağlup etti. Macit Can Sönmez 72 kiloda Şahmeran Mehmet Zade’yi devirdi.  85 kiloda iki Türk sporcu Fırat Aslan ile Niyazi Öztürk mücadele ederken, 67 kilo maçında Yalovalı sporcu Ömer Allar ile Hollandalı rakibi Melwin Wassing’i yendi.
Gecenin gala maçında ise bir diğer Yalovalı sporcu Nurullah Güneysu 90 kiloda Boşnak Almedin Hasanagiç’i devirerek altın kemerin sahibi oldu. 
Yalova Fight Night 1’in organizatörü Poyraz Recep Seyrek,” Cuma günü düzenlediğimiz gecemize k atılan tüm sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Yalovalılara çok güzel maçlar izlettiler. PRS Fight Akademi olarak Yalova’da ilk kez düzenlediğimiz kick boks gecesinde yanımızda olarak bizlere destek olan tüm değerli dostlarıma organizasyonun ana sponsoru Yalova Thermal Palace ailesine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim