Yalova’nın ev sahipliğini yaptığı Hentbol Bayanlar Bölgesel Lig maçlarında 3’de 3 yapan Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü final biletini kaptı.
Organizasyonun son gününde ilk yarısını 19-15 Yılmaz Spor Kulübü karşısında üstün kapatan temsilcimiz maçı da 36-31 kazandı ve grubunu namağlup tamamladı. 90. Yıl Spor Salonunda oynanan müsabakalar kapsamında Yalova ekibi, ilk maçında Denizli Egespor Kulübü’nü 34-32 ve Gazi Gençlik Spor Kulübü’nü 28-24 mağlup etmeyi başardı.
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Evimizde oynadığımız maçlar sonunda 3’de 3 yaparak şampiyon tamamladık. Adımızı Ankara’da oynayacağımız finallere yazdırdık. 2. Lige bir adım kaldı. bizlere desteğini esirgemeyen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a, kulüp başkanımız Gencer İlhan’a, Sibel Gençtürk hocama ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca özveri ile mücadele eden sporcularımı da tebrik ediyorum. inşallah Ankara’da da başarılı olup bu sezon 2. Ligde mücadele edeceğiz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim