1 yıldır Osmanlı Parkı’nda hizmet veren Yalova Golf Kulübü, golf severleri bekliyor. Şuanda 80 üyesi bulunan kulüp doğayı ve sporu iç içe sunuyor. Kulüp içinde İnkılap Gemisi’nin parçalarından oluşturulan kafeterya ise tarihi yaşatıyor.
Yalova Golf Kulübü Genel Müdürü Savaş Numanoğlu, deniz kenarında olan mini golf sahasının sadece Türkiye’de Yalova’da olduğunu söyledi. Hedeflerinin 500 üyeye ulaşmak olduğunu belirten Numanoğlu, dede ve torunun beraberce oynayabileceği bu oyunu Yalova’da yaygınlaştırmak istediklerini ve önümüzdeki dönemde ilkokullar arası turnuvalar düzenlemek için projeler gerçekleştireceklerinin altını çizdi.
“Yalova’da golfu popüler hale getirmek istiyoruz”
Yalova Golf Kulübü Genel Müdürü Savaş Numanoğlu,” Golf Kulübü olarak 1 yıldır hizmet vermekteyiz ve şuana kadar 80 üyemiz var. Üç tip üyelik sunuyoruz. Birinci üyelik öğrencilere yönelik ve yıllık sadece 100 TL,  ikinci üyelik tipimize ise standart üyelik adını verdik ve yılda sadece 250 TL alıyoruz. Üçüncüsü ise VİP üyelik. Burada ki üyelerimiz 500 TL veriyor ve sunduğumuz imkanlardan faydalanıyor. Üye olmayanlar ise buraya gelerek sadece 15 TL verip bu sporla tanışabiliyorlar. Üye sayımızı yakın bir tarihte 500’e kadar çıkartmak istiyoruz. Bu sayıya ulaştığımızda üyelerimizi bu kulübün parçası olduklarını hissettirip Yalova Gol Kulübü’ne sahip çıkmalarını isteyeceğiz. Yalova Golf Kulübü’nde 18 delikli mini golf sahası, satranç alanı, ayak bilardosu, driving range vuruş alanı, golf shop var. Firmamızda ki tüm ürünlerin hepsi profesyonel ürünler. Ayrıca 2 eğitmenimiz bulunuyor. Bursa’dan da özel 2 eğitmenimiz istenilirse Yalova’ya gelerek golf sporu için eğitimler veriyor. Burada golf severlere mükemmel bir ortam sunuyoruz. Deniz ile iç içe spor yapma imkanı tanırken, yakında açacağımız sahil bandımızla güneşin tadını da çıkarma fırsatı sunacağız. Ailelerin keyifle gelip vakit geçireceği bir ortam Yalova Golf Kulübü’nde var” dedi.
“Turnuvalar düzenleyeceğiz”
Numanoğlu,” Amerika’da çok popüler olan deniz atma yarışmalarını Yalova Golf Kulübü’nde düzenlemek istiyoruz. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca ilkokul düzeyinde çalışmamız var. Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştükten sonra bu seviyede ki öğrencilere önümüzdeki dönemlerde turnuvalar düzenleyip golf ile tanıştırmak istiyoruz. Bu spor dede ve torunun aynı anda oynayabileceği bir dal. Yalovalıların yakın bir tarihte bu sporu çok seveceğine inancımız tam” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim