2016-2017 sezonunda ilimizi Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’de temsil edecek olan Yalova Group Belediyespor, iç transferi noktalarken, dış transferde de 2 ismi daha transfer ederek yeni sezon kadrosunu oluşturacak.
Erkek basketbolundaki temsilcimiz iç transferde Serdar Hot, Cihan Deliçay, Hüsnü Güler, Hüseyin Ergül, Asım Özberkan, Canberk Uzunkaya ve Hakan Uykan’la anlaşma sağlamıştı. Geçen sezon kadroda yer alan Fatih Kızılca OGM Orman Gençlik’e transfer olurken, Tayfun Karabey, Cihan Hafızoğlu ve Halil Türkcan’la da yollar ayrıldı.
“2 transfer daha yapılacak”
Öte yandan Yalova Group Belediyespor, dış transferde ise FMV Işıkspor’dan Ömer Özcan, Çorlu Belediyesi’nden Serdat Doğanay, Gelişim Koleji'nden Mert Başdan ve 68 Aksaray Belediyespor'da Orhan Buğra Dağ'ı transfer ederken bunlara ek olarak bir 2 numara bir de 4 numara oynayan bir oyuncu ile anlaşıp transferi noktalayacak.
Temsilcimiz Türkiye Basketbol Federasyonu’nun TB2L için yapacağı lig kurulu toplantısıyla birlikte Ağustos ayı içerisinde çalışmalarına başlaması bekleniyor. 
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” Kadromuzu koruduk. Dış transferde ise şuana kadar 4 isimle anlaştık. Bu isimlerin yanına bir 2 numara bir de 4 numara oynayacak 2 ismi daha transferi noktalayacağız. Ağustos ayı içerisinde ise çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. 
Editör: TE Bilişim