Türkiye Basketbol Liginde yer alan Yalova Group Belediyespor teknik heyet ve oyuncuları kulübün sponsor firma sahipleri Orbay ve Onay Tuna ile birlikte tanışma yemeği yedi. Petula Restaurantta gerçekleşen yemek renkli görüntülere sahne oldu.
Ağustos ayının başında sezon çalışmalarına başlayan Belediyespor kadrosunu 12 yeni oyuncu ile yenilemişti. Geçen sezon TBL’yi 12. Sırada bitirerek ilk yılında önemli deneyim ve başarı kazanan Yalova Group Belediyespor bu sezon da ligi iyi bir noktada bitirmek istiyor.
“Desteklerinden ötürü Yalova Group’a teşekkür ediyoruz”
Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,” Bu sezonda bize destek olan sponsor firmamız Yalova Group ailesine ve sahipleri Orbay Tuna ve Orbay Tuna’ya teşekkür ediyoruz. Geçen sezon ilk kez yer aldığımız Türkiye Basketbol Liginde önemli işlere imza attık. Gittiğimiz her yerde tebrik edildik. Bunu sponsor firmamızın destekleriyle sağladık. Bu sezonda ilimizi başarıyla temsil etmek istiyoruz. Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Birbirini iyi tanıyan iki Amerikalı oyuncu ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde onlarda aramıza katılacak” dedi.
Yalova Group Firması Sahibi Orbay Tuna ise her zaman sporun içinde olacaklarını belirterek, “Yalova’ya basketbolu sevdiren Yalova Group Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim