Yalova’da hafta sonunda masa tenisi şöleni yaşanacak.  Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF)’nun en önemli organizasyonlarından biri olan 1. Lig 4. Etap final müsabakaları ilimizde gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en iyileri Yalova'da Süper Lige çıkmak için mücadele verecek.
12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında, erkekler ve kızlar kategorilerinde Türkiye'nin en iyi sporcularının mücadele edeceği turnuva 3 gün sürecek.
Organizasyon 12 Mayıs Cuma günü sabah saat 09.30'da, 90.Yıl Spor Salonunda start alacak. Yalova Belediye Sporlu sporcularımız hem erkekler de, hem de kızlar da ilimizi temsil edecek ve süper lige çıkma mücadelesi verecek.
3 Gün sürecek müsabakalarda Yalova yaklaşık 300 kişiyi misafir edecek. Kızlarda ve erkeklerde 35'e yakın takım bu önemli turnuvada mücadele edecek. Turnuva sonrası ikinci lige düşen ve süper lige çıkan takımlar belli olacak. 12-13 ve 14 Mayıs da oynanacak müsabakalarda final maçları, 14 Mayıs Pazar günü saat 12.30'da oynanacak.
Taraftar desteğine ihtiyacımız var diyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Başol Haraç,”Tüm spor severleri sürpriz ikramların da yapılacağı bu zevkli ve önemli müsabakalarda Yalovalı sporcu gençlerimize destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak final müsabakalarını Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın da takip edip takımlara kupa ve madalyalarını vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim