Yalova’nın ev sahipliğini yaptığı Masa Tenisi Yıldız-Genç Erkek Milli Takım kampı tüm hızıyla devam ediyor. 10 Ağustosta start alan kamp 24 Ağustosta son bulacak. 
23 sporcunun yer aldığı kampta Yalovalı Antrenörler Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk, Bursa’dan Halil Korulu, İstanbul’dan Halil Hacı ve Ankara’dan ise Tufan Yalçın, Emre Ak ise kondisyoner olarak görev yapıyor.
Masa Tenisi Yıldız-Genç Erkek Milli Takım kampında Yalovalı sporcular Özgün Öztürk, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Efecan Okumuş, Tugay Yılmaz Bilal Selim Tok Umut Emre Başsan yer alıyor.
Yalovalı Milli Takım antrenörü Bayram Ali Yıldız, Millilerin kamp da günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlandıklarını söyledi. 
Kondisyoner Emre Ak nezaretinde sporcuların Yalova sahilinde, Termal ilçesinde bulunan doğal alanlarda, Yalova Atatürk Stadyumunda kondisyon antrenmanı yaptıklarına vurgu yapan Yıldız, güne 07:30’da Dakota ile başladıklarını, ardından 9:30-12:30 ve 16-18:30 arasında ise antrenman yaptıklarına dikkat çekerek, amaçlarının Yıldız Ve Genç Milli Takım sporcularının dayanıklılığı arttırmak olduğuna vurgu yaptı. 
Editör: TE Bilişim