Marmara Bölgesi B Grubu Takımları arasında gerçekleştirilen karşılaşmalarda, Yalova Özel Dünyalar Spor Kulübü birinci olma başarısı gösterdi. Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu Bölgesi Basketbol Şampiyonası, Federasyon Başkanı Birol Aydın’ın katılımıyla organize edildi.

20-23 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya  Yalova Özel Dünyalar Spor Kulübü 8 sporcusu ile katılırken, kafileye kulübün antrenörü Volkan Tokat ve Yalova Milli Piyango Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adem Çiçek başkanlık etti.

Turnuvada müsabakalar  Alanya Atatürk Spor Salonu,  Alanya 75. Yıl Spor Salonu ve Alanya Öhep Koleji Spor Salonunda oynandı.

Yalova Özel Dünyalar Spor Kulübü ilk maçında Çanakkale’den elen rakibini 25-12, ikinci maçında ise İstanbul Mevlana Kapı takımını 10-8 mağlup etmeyi başardı.  Antalya’da mağlubiyet yüzü görmeyen Yalovalı özeller birincilik kupasıyla Yalova’ya döndü.

Antalya’da gelen başarı bizleri çok mutlu etti Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olgun, “Gençlerimizin başarısı bizleri oldukça memnun etti. Bu konuda bizlere destek olan tüm yöneticilerimize ve kurum idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, özverili bir şekilde gayret gösteren Kulüp Antrenörü Volkan hocamızı da başarısından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim