Türkiye Tenis Federasyonu tarafından, 25-30 Ocak  2016 tarihleri arasında, İstanbul Taç  Spor kulübü tesislerinde düzenlenen  10  Yaş  kış kupası   turnuvasına Yalova Tenis Kulübü sporcularından  Egemen Atak  katıldı. İzmit, Sakarya ve Bursa gibi illerden gelen 99 erkek sporcu korta çıktı.
Genç sporcu ilk gün İstanbul Enka’dan Demir Gökalp’i 2-1, ikinci gün Afyonkarahisar spor kulübünden Yiğit Ege Yılmaz’ı 2-0, üçüncü gün İstanbul Taç spordan Kerem Yöney’i 2-0, Dördüncü gün İstanbul Ataşehir Tenis Kulübünden Aras Akar’ı 2-0, Beşinci gün Gebze Tenis Kulübünden  Tuna Rızaoğlu’nu 2-0 ve altıncı günde oynadığı final maçında İstanbul Ataşehir Tenis Culup sporcusu Burak Dandin’i 2-0’lık setlerle mağlup ederek birincilik kupasını almaya hak kazandı. Yalova Tenis Kulübü 2016’nın ilk ayında katıldığı turnuvalarda birincilik madalyası ve bir birincilik kupası kazandı. 
Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol,”Öncelikle ilimizde ve Bölgemizde marka olma yolunda emin adımlarla devam etmektedir. Bu hedefi önemsiyor ve gerçekleşmesi için  takım ruhu ve kurumsal bir yapı içinde çalışmalarımız devam etmektedir.  Türkiye’ de Tenisin kalbinin attığı bu üç metropol İl arasında boy gösteriyor olmamız bize daha çok ivme kazandırmaktadır. Sporcumuz Egemen Atak’ın katıldığı Kış kupası tenis turnuvasının hafta sonu sonu turnuvalarından farkı 3 gün süren eleme grup maçlarından sonra , çeyrek final, yarı final ve final maçlarının olmasıdır. Sporcumuz 6 gün boyunca her gün maç yapmış ve tüm maçlarını hiç yenilgisiz olarak almıştır.  99 Sporcunun katıldığı bu turnuvada ancak 7 kişi birincilik kupası kazanabilmiştir. Bunun anlamı 99 sporcu arasında ilk 7 kişi arasına giren Sporcumuz Egemen Atak’ı elde ettiği bu  bu başarısının yanında centilmenliği, saygılı davranışları ve dürüst kişiliği nedeniyle kendisini ve onu yetiştiren başta ailesi ve alınan bu başarıda büyük emeği olan Antrenörü Selami Yıldız’ı gönülden kutluyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim