Türkiye Tenis Federasyonunun koordinesinde ilimizde gerçekleştirilen 16 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası çekişmeli anlara sahne oldu.
Yalova Tenis Kulübü’nün 4 kortunda yapılan müsabakalarda 60’ı erkek, 30’u bayan sporcu korta çıktı. Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyetleri arasında yer alan turnuvaya Yalovalı tenis severlerde büyük ilgi gösterdi.
3 gün süren müsabakalarda hem erkek hem bayan sporcuların, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları ise nefes kesti. Kategorilerinde dereceye giren sporcular ise Yalova Tenis Kulübü tarafından ödüllendirildi.
“Güzel bir turnuvaya ev sahipliği yaptık”
Yalova Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Refik Ekiz,” Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 16 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’na, Yalova Tenis Kulübü olarak ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Organizasyona 60 erkek ve 30 bayan olmak üzere toplamda 90 sporcu katılmıştır. Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporculara ev sahipliği yaptık. Güzel bir turnuva oldu. Kategorilerinde dereceye giren sporcuları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İl olarak son dönemlerde büyük atılımlar gerçekleştiriyoruz. Yalova, teniste büyük gelişme içerisinde. İl dışındaki ulusal ve uluslararası organizasyonlara sporcu göndermemizin yanı sıra; ilimizde de son dönemlerde farklı tenis organizasyonları düzenliyoruz. İl olarak birçok organizasyonda Yalova’nın adını duyurmak için ve gelecekte milli takımlara sporcu göndermek için çalışacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim