29-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek olan U-17 Futbol Türkiye Şampiyonası Finalleri için hazırlıklar tamamlandı. Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Tamer Erbul, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ederek bilgi verdi.
Yalova ASKF Başkanı Erbul,” U-15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına ayrıca okul sporları ve 23 Nisan Futbol Şenliği  olmak üzere bir çok müsabakaya yer verdiğimiz sahalarımız  U17 Futbol Türkiye Şampiyonası Final maçlarına da  ev sahipliği yapacak.  İstanbul Altınova Spor Kulübü, İstanbul Bağlarbaşı Spor Kulübü, Trabzon Hekimoğlu Doğan Spor Kulübü, Adana Yüksel Gençlik Spor Kulübü olmak üzere 4 takımın yer alacağı U-17 Futbol Türkiye Şampiyonası Finallerine ev sahipliği yapacağımız için gururluyuz” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “ İlimizde düzenlenecek  U-17 Futbol Türkiye Şampiyonası Finallerine katılacak takımlarımıza öncelikle başarılar diliyorum. Ev sahipliği yaptığımız bu organizasyonda emeği geçen Futbol Federasyon Başkanına, Federasyon Yönetimine  ve  Yalova  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim