Geçtiğimiz sezonu istediği gibi noktalayamayan temsilcimiz transfer döneminde de hareketli saatler geçiriyor. Geride bıraktığımız sezondan Melis Eren ve Ayda Büyükbayrak’ı kadrosunda tutan Yalova ekibi, tecrübeli oyun kurucusu Ebru Zeynep Çakmak’ı ise takım menajerliğine getirdi.

Yalova VİP Gençlik Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, sezon açılışını 1 Eylülde yapacaklarına vurgu yaparak, hem İstanbul’da hem de Yalova’da antrenman yapacaklarına dikkat çekti.  Eylül’ün son haftasında ise Termal’de kamp yapmayı planladıklarını belirten Yapıcı, lige hazır bir şekilde gireceklerini söyledi.

Geçen sezondan Ayda ve Melis’i kadroda tuttuklarını Ebru Zeynep Çakmak’a ise menajerlik görevini emanet ettiklerini belirten Yalova VİP Gençlik Kulübü Başkanı Murat Yapıcı,” Şuana kadar 5 transfer yaptık. Bunlar Makedon oyuncu Arin Agic, Orduspor’dan Benan Uyar, As Osmaniye Gençlik’ten Melisa Sevim, Fenerbahçe altyapısından Ece Koşar ve Beşiktaş’tan Selin Uzun’dur. Ayrıca geçen sezondan kadromuzda sadece Ayda ve Melis’i tuttuk. Takım menajerliğine ise takımımızdan Ebru Zeynep Çakmak’ı getirdik. Sezona 1 Eylülde start vereceğiz. Çalışmalarımızı hem İstanbul’da hem de Yalova’da yapacağız. Ayrıca Termal’de eylül ayının sonlarına doğru kamp yapmayı planlıyoruz. Ligin başlamasına göre çalışmalarımız şekillenecek. Ayrıca kadro derinliği ve rotasyon için 5 deneyimli oyuncuyu daha transfer edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim