Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova VİP, sezonun ilk antrenmanını yaptı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Sportif Direktör Caner Yıllar nezaretinde toparlanan Yalova’nın perileri parkeye indi.
Hedeflerinin Play-Off olduğunu belirten Yalova VİP Gençlik Kulübü Başkanı Murat Yapıcı,” Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi çok zorlu geçecek. Sezonun ilk antrenmanını Sportif Direktörümüz Caner Yıllar nezaretinde sporcularımız yaptı. Uzun bir maraton bizleri bekliyor. Biz hedefimizi play-offlar olarak belirledik. Bu doğrultuda transferlerimizi yaptık. Yabancı hakkımızı Karadağlı SanjaKuzelj’den yana kullandık. Bunun yanı sıra 2 transfer bir guard ve uzun forvet almayı planlıyoruz. Yalova’da bir turnuva düzenlemeyi planlıyoruz. Yolun başındayız. Ligin başlama tarihine kadar hazır olacağımıza inanıyorum” dedi. 
Yalova VİPSportif Direktörü Caner Yıllar, yeni bir oluşum içinde olduklarını uyum sürecini erken aşarak sezonun flaş ekibi olmak istediklerini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim