Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantı da ilimizi ise Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı temsil etti. 
Polat Renaissance Otel’de organize edilen toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Başkanvekili Akın Süel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreter Celal Arısan, Genel Sekreter Yardımcısı ve MHK Başkanı Emin Balcı, Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ve TKBL takım temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay gerçekleştirdi.
Erdenay, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde güzel bir sezonun geride kaldığını belirterek, ‘’Hepiniz hoş geldiniz. İyi bir sezon geçti. Play-Off’lar da heyecanlıydı. Bu toplantıda sizlerle bir araya gelme amacımız nasıl daha iyi hale geliriz bunu konuşalım istedik’’ diye konuştu.
TBF Başkanı Harun Erdenay‘ın açılış konuşmasının ardından toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş’ün sunumu ile devam edildi.
Özgümüş sunumunda şu konulara değindi:
-Lig Statüsü
-Lig Takvimi
-Federasyon Kupası Statüsü
-Maliyetlerin Düşürülmesi
-İddaa
-Yabancı Oyuncu Sayısı
-Sözleşme Bitiş Tarihleri
-Gelişim Takımları
Toplantının son bölümünde takımlar sırayla söz alırken, beklentilerini ve değişiklik taleplerini ilettiler.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay toplantının son bölümünde takımlara yeni sezon için başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim