Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Yalova Yıldızlar Spor Kulübü, katıldığı turnuvalarda ilimizi başarıyla temsil ediyor.
Yalova U-12 Liginde başarılı bir sezonu geride bırakan Mavi-Kırmızı-Beyazlı ekip Antalya’da ve Kocaeli’nde katıldığı turnuvalarda ise kupalara ambargo koydu. Antrenörler Yılmaz Kalaycı ve Sinan Varol gözetiminde Antalya’da Kemer Cup’ta mücadele eden Yalova Yıldızlar Kulübü 2005 ve 2008 doğumlu takımlarıyla mücadele etti. Oynadığı maçlarda göz dolduran Yalovalı miniklerden 2005 takımı grup birincisi olurken, 2008 grubu ise üçüncü oldu.
Gölcük Kavaklı Cup’ta ise 2008-2009 grubuyla mücadele eden Yalova Yıldızlar Spor Kulübü, Gölcükspor’u 2-0, Yeni Kocaelispor’u 3-0 yenerken Enginspor’la 1-1 berabere kaldı. Çeyrek finalde Derince Çenebağspor’u 1-0’la geçen Yalova Yıldızlar Spor Kulübü yarı finalde ise Kocaeli Yeşilovaspor’u 2-1 yenerek adını finale yazdırdı. Finalde Gölcük Karadenizspor kozlarını paylaşan Yalova ekibi 2-2 biten maçı penaltı atışları sonrasında 5-4 kazandı ve şampiyon oldu.
Yalova Yıldızlar Spor Kulübü antrenörü Yılmaz Kalaycı,” Katıldığımız turnuvalarda ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Hem Antalya’dan hem de Kocaeli’nden olumlu düşüncelerle ayrıldık. Sporcularımızı kazandığımız kupalardan ötürü kutluyorum. Gelecek yıllarda Yalova’nın adını gittiğimiz her noktada başarıyla temsil edeceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim