İlk milli takıma da Sümeyye Sezer davet edildi. Ayrıca Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’nın, antrenörler Burak Kaya ve Semih Sert nezaretinde Subaşı Ortaokulu ve Altınova İmam Hatip Okulu Güreş antrenman salonlarında alt yapı çalışmaları devam etmektedir. 

Spor İl Müdürü Metin Kaplan, güreşe verdiği destekten dolayı Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya ve Altınova Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Spor Kulüp Başkanı ve okul müdürü Aziz Bozok’a teşekkür etti.
Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Antrenör İsmail Erdoğan, 2. olan sporcumuz Sümeyye Sezer ve 5. olan sporcumuz Gizem Zeybek İl Müdürümüz Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler ve güreş sporuna verilen destekten dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

Sümeyye Sezer Milli Takım Kampında

Güreş Federasyonu 2015 sezonu faaliyet programında yer alan “Büyük Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası” 28 Şubat - 01 Mart 2015 tarihleri İzmir’de yapıldı.  Yarışmalara yaklaşık 30 ilden 150 sporcu katıldı.  

13-18 Haziran 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak 1. Avrupa Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek sporcuların belirlendiği Büyükler Serbest Stil ve Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonaları’nda sporcumuz Sümeyye Sezer 53 kg. da final müsabakasında 2-2 berabere kalmasına rağmen hakem kararıyla Türkiye 2. oldu ve Milli takım hazırlık kampına katılmaya hak kazandı.

Editör: TE Bilişim