Yeni sezonda görev yapacak Futbol Tertip Komitesi üyeler Trabzongücüspor Kulübü Başkanı Sultan Eyüpoğlu, Doğanspor Kulübü Başkanı Vahap Diken ve Yalovaspor Kulübü 2. Başkanı Yalçın Arslan’ın katılımıyla 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Binası Toplantı Salonu’nda Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz başkanlığında bir araya geldi.

Üyelerin yaptığı fikir alışverişi sonrasında 13-14 Eylül tarihleri arasında U-15 yaş kategorisi, U-17 yaş kategorisi ve U-19 yaş kategorinde müsabakaların oynatılmasına karar verildi. Her yıl Amatör Ligi’ne endekslenen Süper Amatör Küme ise 27 Eylül 2014 tarihinde başlaması kararlaştırıldı.

“Yılmaz Kulüpleri Uyardı”

Yeni sezonunda tüm kulüplere hayırlı olması dileğinde bulunan ve uyarı yapan  Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “Tertip Komitemizle yaptığımız toplantı sonrasında U-15, U-17 ve U-19 yaş kategorilerinin 13 Eylül’de başlamasına karar verdik. Ayrıca Bölgesel Amatör Ligi’ne endeksli olan Süper Amatör Küme ise 27 Eylül 2014 tarihinde start alacak. Eylül ayında başlayacak olan kategorilerde mücadele edecek kulüplerimiz ASKF Yalova İl Başkanlığımızdan bilgi vize formu ve taahhütname gibi belgeleri alarak doldurduktan sonra yeniden ASKF’ye teslim etmeleri gerekmektedir. Bununla alakalı olarak ASKF İl Binası’ndaki görevli arkadaşımız kendilerine yardımcı olacak. Bu formlar tamamlanıp teslim edildikten sonra tertip komitesi olarak tüm yaş kategorilerinin fikstür çekimini, başlama ve bitiş tarihlerini belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim