Yalova futbol sezonu 2 ekibin ligden çekilmesi ve diğer takımlarında lisans sorunu yaşamasından dolayı Tertip Komitesi ani bir görüşme yaparak liglerin başlama tarihini 20 ve 21 Eylül olarak açıklamışlardı.

Yalova Futbol Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, komitenin olağanüstü bir şekilde toplandığını ve yaklaşık 25 kulübün verdiği dilekçeyi görüşerek oy çokluğuyla karara bağlandığını ve erteleme kararı aldıklarını açıklamıştı.

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Futbol Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “2014-2015 futbol sezonu Yalova amatör liglerinde U-15, U-17 ve U-19 yaş kategorilerinde maçlar bu hafta sonu başlıyor. Bilindiği gibi başlama tarihini 13-14 Eylül olarak açıklamıştık. 2 kulübün liglerden çekilmesi ve 25 kulübün ise lisans sorunu yüzünden ligleri 20-21 Eylül tarihlerinde başlatma kararı aldık.  Yeni sezonun tüm kulüplerimize yönetici, antrenör ve futbolcu kardeşlerimize hakemlerimize ve gözlemcilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hır gür olmadan bir sezon geçirmeyi arzu ediyorum” dedi.

“U-19’un ilk haftasında çetin ceviz maçlar var”

U-19 Ligi A Grubu’nda ilk haftada kıran kırana mücadelelere sahne olacak. Açılış Haftasında Doğuşspor ile Coşkunspor, 3 puan için sahada mücadele gösterecek. Çınarcık Belediyespor’un Doğanspor ile kozlarını paylaşacağı haftada Yeşilovaspor da Taşköprüspor’u konuk edecek. Demirspor ise ilk haftayı maç yapmadan bay geçecek. B Grubu’nda ise ilk haftada birbirinden güzel 4 maç var. Kaytazdere Belediyespor, Gençlerbirliği ile evinde karşılaşacak. Altınova Belediyespor da güçlü rakibi Acarspor’u ağırlayacak. Yalovaspor’un Esenköyspor ile sahasında kozlarını paylaşacağı haftada Çiftlikköy Belediyespor maç yapmayacak.

“U-15’te hasret sona erdi”

Her sezon müthiş bir çekişmeye sahne olan U-15 liginde hasret sona eriyor. U-15 Ligi A Grubu’nun açılış haftasında Coşkunspor, Altınova Belediyespor’u ağırlayacak. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Acarspor da Çınarcık Belediyespor’u konuk edecek. Polisgücü’nün Paşakentspor ile evinde oynayacağı haftada Doğuşspor ile Trabzongücü, 3 puan için mücadele edecek. Yeşilovaspor, ilk haftayı dinlenerek geçirecek. U-15 Ligi B Grubu’nda da yine ilk haftada müthiş mücadeleler var. Demirspor, Doğanspor ile ilk haftada kozlarını paylaşacak. Taşköprüspor da evinde Kurtköyspor’u ağırlayacak. Hersekspor’un sahasında Çiftlikköy Belediyespor ile karşı karşıya geleceği haftada Yalovagücü ile Safranspor, galibiyet için sahada yerlerini alacak. Altınova temsilcisi Tokmakspor da ilk haftada güçlü rakibi Atakentspor deplasmanına çıkarma yapacak.

“U-17 Nefes Kesecek”

U-17 Ligi’nin A Grubu’nda ilk haftada nefes kesen maçlar oynanacak. Trabzongücü, açılış haftasında evinde Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Safranspor da Kaytazdere Belediyespor ile sahasında 3 puan mücadelesi verecek. Esenköyspor’un Termal Belediyespor ile karşı karşıya geleceği ilk haftada Tavşanlı Belediyespor da güçlü rakibi Acarspor’u ağırlayacak. B Grubu’nda ise ilk haftada Yalovaspor, Altınova Belediyespor ile çekişecek. Doğuşspor’un Gençlerbirliği’ne konuk olacağı haftada Çiftlikköy Belediyespor, Kadıköyspor deplasmanında galibiyet arayacak. Haftanın bir diğer müsabakasında Polisgücü, Coşkunspor’u ağırlayacak.

 

Editör: TE Bilişim