Yalova Karate İl Temsilciği tarafından düzenlenen Yalova Kurtuluş Şenlikleri İller Arası Karate Turnuvası son buldu.
90. Yıl Spor Salonu'nda ki organizasyonda İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli ve Sakarya'dan 40 Kulüp ve 580 sporcu mücadele ederken, 40 hakem görev aldı. Turnuva sonunda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, hakem ve antrenörlere yemek verdi. 48 Milli sporcunun madalya için mücadele ettiği Yalova Kurtuluş Şenlikleri İller Arası Karate Turnuvası'nda Yalovalı karateciler 12 altın, 10 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 28 madalya kazandı.
Yalova'nın ev sahipliği yaptığı turnuva ile 5-9 Ağustos tarihlerinde Erzurum da düzenlenecek olan uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasına ön hazırlığı oldu.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan," Yalova Kurtuluş Şenlikleri İller Arası Karate Turnuvasına bir çok milli sporcu katıldı. Minikler,yıldızlar,gençler ve büyükler kadinlar ve erkeklerde kategorilerinde 50 siklette 550'den fazla sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporcularımızı madalya ile ödüllendirdik. Turnuvaya katılan  Karate Federasyonu temsilcilerimize, bütün antrenör, sporcu,hakem,spor kulübü başkan ve yöneticileri ile sporcu velilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim