Denizli Belediyespor’da görev yapan, ilimizde ise Yalovagücü’nü çalıştırarak önemli başarılara imza atan Yalovalı futbolseverlerin yakından tanıdığı genç teknik adam Özcan Sert, Konya’da da ise başarılarını sürdürüyor.
2016 yılından bu yana Beyşehir Belediyespor’u çalıştıran 26 yaşındaki Sert, ilk yarı maratonunu 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 14 puanla Konya Süper Amatör kümede dördüncü sırada bulunuyor.
Oynattığı futbolla dikkat çeken Özcan Sert, Konya’da 7’den 77’ye her futbolsever genç isimlerden kurulu Beyşehir Belediyespor’u beğeniyle izliyor. Beyşehir Belediyespor geçen sezon düşmesi kesin gözüyle bakılan takımlar arasında yer alırken, Özcan Sert’in takımın başına gelmesiyle birlikte ligde kalmayı başarmıştı.
Beyşehir Belediyespor’un genç çalıştırıcısı Özcan Sert,” Konya’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah sene gelecek dönemde de başarılarımızı arttırarak devam edeceğiz. Burada bana kendi evlatları gibi sahip çıkan Beyşehir halkına ve belediye başkanımız Murat Özaltun’a çok teşekkür ederim. Beni Yalova’dan takip eden destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim