Bursa Yenikaraman: 1 Bursa Componenta: 0

U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Yalova ayağının final müsabakasında Ahmet Saraç Sahasında iki Bursa takımı Yenikaraman ile Componenta karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan Betmoon müsabakayı 38. Dakikada Doğukan’ın attığı tek golle kazanan Bursa Yenikaraman adını 2. Kademe müsabakalarına yazdırdı. Mavi Beyazlı ekibin oyuncuları maç sonunda sevinçlerini timsah yürüyüşü yaparak kutladılar.

Ayrıca 15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla her iki takım futbolcuları da sahaya pankartla çıktı. Bursa Yenikaraman ve Bursa Componenta ekiplerinin sahada mücadele eden futbolcuları karşılaşmanın hakem triosu ile birlikte poz vererek 15-21 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan Gençlik Haftasını pankartla kutladı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda geliştirdiği ataklarda yakaladıkları net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı her takımında golsüz beraberlikle sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi takım Bursa Yenikaraman oldu. Karşılaşmanın 38. dakikasında gelişen Yenikaraman atağında Doğukan, takımını 1-0 öne geçiren golü Bursa Componenta ağlarıyla buluşturdu. Golden sonra her iki takımında karşılıklı geliştirdiği organize ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Yalova grubunda Bursa Yenikaraman takımı adını 2. Kademe yazdıran takım oldu.

 

Türkiye Şampiyonası

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: İlhan Akşakar***, İrfan Demir***, Abdullah Çalar***

Bursa Yenikaraman: Enis***, Emre***, Yusufcan***, Batıkan***, Ali***, Muammer***, Mustafa***, Özer***, Doğukan***, Burak***, Furkan***

Bursa Componenta: Recep**,Abdullah**, Alperen**, Oğuzhan**, İsa**, Metin**, Alperen Tosun**, Mustafa**, Göksal**, Atakan**, Mazlum**

Gol: Dk.38 Doğukan 1-0

Editör: TE Bilişim