Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Grup Eleme Müsabakalarının 3. Ve son gününde Kocaeli B.Ş Kağıtspor ile Bilecik Bozüyük Güneşspor karşı karşıya geldi.

İlk iki müsabakasını rahat kazanarak gruptan çıkmayı garantileyen Kocaeli ekibi son müsabakasında Bilecik Bozüyük Güneşspor 25-6, 25-8 ve 25-5’lik setlerle 3-0 mağlup ederek Yalova grubunu set vermeden namaglup bir şekilde tamamladı.

Atatürk Spor Salonu oynanan müsabakaya iyi başlayan taraf gruptan çıkmayı garantileyen Kocaeli B.Ş Kağıtspor oldu. Rakibi karşısında art arda sayılar bulan Kocaeli ekibi 22 dakika sonunda seti

25-5kazanarak 1-0 öne geçti.

İlk seti alan Kocaeli B.Ş Kağıtspor takımı Betcup ikinci sete de iyi başlayan taraf oldu. Bu sette rakibine büyük üstünlük sağlayan Kocaeli B.Ş Kağıtspor’un sultanları 20 dakika sonunda 2. Seti 25-8 önde tamamlayarak setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın üçüncü setine Bozüyük Güneşspor oldu ancak güçlü rakibine fazla direnç göstermeyince Kocaeli temsilcisi birinci teknik molanın ardından kontrolü eline aldı. 20 dakika süren 3. Sette de Kocaeli B.Ş Kağıtspor 25-5 kazanarak müsabakayı da 3-0 aldı ve Yalova’dan namaglup bir şekilde grup 1.’si olarak bir üst tura kaldı.

 

Salon: Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Volkan Konuk***, Hasan Burucu***

Kocaeli B.Ş Kağıtspor: Merve Yiğit***, Gözde***, Betül***, Ecenur***, Sena***, Merve Uysalol***-Gamze***(İdil***,Berre***, İdil Ezgi***, Funda***)

Bozüyük Güneşspor: Dilan**, Gözde**, Tuğba**, Özge**, Nihal**, Fatma**(Zeynep T.**, Ayşenur**, Büşra**, Zeynep A.**, Aysel**, Hilal**)

Setler: 1. Set 25-6 (Kocaeli B.Ş Kağıtspor), 2. Set 25-8 (Kocaeli B.Ş Kağıtspor), 3. Set 25-5 (Kocaeli B.Ş Kağıtspor)

Toplam süre: 62 dakika

Maç sonucu: 3-0 (Kocaeli B.Ş Kağıtspor)

 

 

Editör: TE Bilişim