Yalova’nın çok iyi bir organizasyon gerçekleştirdiğine değinen Türk Futbolunun dört ismi,  şampiyonanın kendilerinde olumlu izlenimler bıraktığını belirtiler.

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Ömer Remzi Arıkan, TFF Genel Sekreter Vekili Adnan Ersan, TFF Milli Takımlar Sorumlu Üyesi Yemen Ekşioğlu ve  TFF Yönetim Kurulu Üyesi Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez, organizasyonda emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Cengiz Mete’ye, Yalova ASKF Başkanı Harun Keser’e, Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz’a ve Yalova İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç’a teşekkür ettiler.

Kupa töreninden sonra açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlu üyesi Yemen Ekşioğlu, “Konyaspor takımı da tıpkı Yalovaspor gibi büyük maddi zorluklarla boğuştu. Borç yükü altında kalan Konya temsilcisi transfer yasağı bile yaşadı ancak öz kaynaklarına ağırlık vererek 3 yıllık bir süreç sonrasında çok başarılı sonuçlar almaya başladı. Yalovaspor’da bunu başaracak potansiyel var ve umut ediyorum ki yeniden eski başarılı günlerine geri dönecektir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim