Amatör Saha 2’de oynanan maçı ev sahibi Yeşil Beyazlı ekip 2-0 kazanarak 3’te 3 yapma başarısı gösterdi. Yalovagücü’ne 3 puanı getiren goller ise Orhan Eren’den geldi.

U-15 Ligi B Grubu’nun 3. haftasında Yalovagücü ile Kurtköyspor kozlarını paylaştı. Maçta tempo azalmazken bitiş düdüğü boyunca minik kramponlar var güçleriyle savaştılar.

Amatör Saha 2’de oynanan maçın ilk yarım saatlik bölümü kontrollü geçti.

İlk yarının son bölümlerine doğru ev sahibi Yalovagücü gol için baskısını arttırdı. Maçta dakikalar 32’yi gösterdiğinde sahneye çıkan Orhan Eren, Kurtköyspor kalecisi Mert’i avlayarak takımını 1-0 öne geçirirken ilk yarının skorunu da tayin etti.

Soyunma odasına avantajlı skorla giden Yalovagücü ikinci yarı ya da etkili başlamasını bildi. Yeşil-Beyazlıların 63. dakikada geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Orhan Eren bir kez daha sahneye çıkarak hem kendisinin, hem de takımının ikinci golünü kaydetti ve maçında skorunu belirleyen isim oldu.

 

U-15

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Lokman Ceylan ***, A. Burak Daldal ***, Mehmet Yıldız ***

Yalovagücü: Mustafa ***, Eren ***, Hakkı Ömer ***, Ali Gökay ***, Furkan ***, Hasan ***, Onuralp ***, Mehmet ***, Ömer Faruk ***, Vital Can ***, Orhan Eren ***

Kurtköyspor: Mert **, Onur **, Sabahattin **, M. Hayri **, Polat **, Mustafa **, Sefa **, Oğuzhan **, Kadir **, İsmail **, Harun **

Goller: Dk.32-63 Orhan Eren 2-0

Editör: TE Bilişim