Orhangazi Gençlik Spor Eğitim Derneği OGESED  Spor Kulübü, yeni branşı bilek güreşinde faaliyetlerini sürdürürken sporcular ilk hazırlık maçlarına Yalova'da çıktı. OGESED  Spor Kulübü'nün demir bilekleri 90. Yıl Spor Salonu'nda Yalova Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 9 Dünya şampiyonu ve 8 Avrupa şampiyonu olan  Yalova Bilek Güreşi takımı antrenörü  Engin Terzi'nin yetiştirdiği sporcularla maç yaptılar. 
OGESED  Spor Kulübü İbrahim İnce sporcularının Bilek Güreşini çok sevdiklerini Orhangazi’de gerekli şartların olmamasından dolayı kendi  imkanları ile çaluştaklarını belirterek bu döneme kadar geldiklerini söyledi.
Tecrübeli antrenör Engin Terzi sporcuların Bilek Güreşine olan ilgilerinden dolayı çok mutlu olduğunu hızla yayılan bu sporun  gençler arasında çok tutulduğunu belirterek her zaman bu tesislerde çalışabileceklerini ve yanlarında olacağını söyledi.
Terzi çalışma programı hakkındada sporculara bilgi verdikten sonra gelecek haftalarda tekrar görüşerek durumları hakkında değerlendirme yapacağını söyledi.OGESED başkanı İnce ,antrenör Terzi ve sporculara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekür etti.



Editör: TE Bilişim