Türkiye Boks Federasyonu tarafından 2018 Şubat ayında düzenlenecek “Yıldızlar Türkiye Şampiyonası” öncesinde Yalovalı boksörler Bilecik’te ter döktü. Oğuzhan Balı antrenörlüğündeki Yalovalı demir yumruklar, Bilecik Boks Spor Kulübü sporcuları karşısında ringe çıktı.
Kategorilere göre yapılan hazırlık müsabakaların da Yalovalı boksörler rakiplerini ringe dar ederek madalyaları toparken, Bilecik temsilcisi 14-16 yaş aralığındaki kategoride 4 altın, 3 gümüş madalya aldı.
Türkiye Boks Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi ve boks antrenörü Serkan Mayda, 500 kişinin katılacağı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Bilecik’e almak için Boks Federasyonu ile temas halinde olduklarını söyledi.
“Yalova ekibine teşekkür ederiz”
Bilecik’te mücadele eden Yalova ekibine teşekkür eden Mayda, "Bu önemli turnuva öncesi Yalova Boks Spor Kulübü ile hazırlık turnuvası düzenledik. Kendileri ilimize davet ettik. Yalova’dan gelen 15 kişilik bir grubu en güzel şekilde ağırladık. Ardından müsabakalarımıza geçtik. 14-16 yaş aralığında kategorilere göre maçlar düzenledik” dedi.

 

Editör: TE Bilişim