Genç Erkekler kategorisi 70 kilo sağ kolda Rahim Tokgün ve Genç Erkekler kategorisi 55 kiloda Emre Albaş sol kolda altın madalya kazandılar.  Genç Erkekler kategorisi 55 kiloda Emre Albaş sağ kolda gümüş madalya kazanırken, Genç Erkekler 50 Kilo sol kolda Mehmet Dönmez gümüş madalya kazanan Yalovalı sporculardan oldu. Genç Erkekler 55 Kilo sol kolda mücadele eden Yalovalı sporcu Hasan Tetik ve Büyük Bayanlar 55 Kilo sol kolda Sigita Terzi bronz madalyayı boynuna taktılar.

Yalovalı Bilek Güreşi Milli takım antrenörü Engin Terzi, “Yarışmadan başarılarla döndüğümüz için çok mutluyum. Bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan Bey'e, Şube Müdüremiz Selma Alacatlı hanımefendiye ve tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Spor İl Müdürü Metin Kaplan, elde edilen başarıda dolayı mutluluğunu dile getirdi ve yaz boyunca yoğun antrenmanların sonucunda bu başarının kaçınılmaz olduğunu söylerken, antrenör ve sporcuları başarılarından ötürü kutladı.

 

Editör: TE Bilişim