Antalya’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Yalova Tekvando İhtisas Kulübü sporcularına,  Antalya’da yaşayan Yalovalı Doktor Fatih Volkan Yüksel tarafından destek geldi.
Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Tekvando İhtisas Kulübü bünyesindeki Yalovalı genç sporcular Korkut Geçkin, Ahmet Bayram, Berke Çiftçi ve Nisanur Güler’e destek olmak için tribündeki yerini alan Yalovalı Psikiyatri Uzmanı Fatih Volkan Yüksel karşılaşmaları büyük bir heyecanla izledi.
Maç öncesinde sporculara moral olması açısından ise tatlı ikram eden Doktor Yüksel, “Yalova’dan gelen genç sporcu kardeşlerimize destek olmak için buraya geldim. Bende Yalovalıyım ve Antalya’da meslek hayatımı sürdürüyorum. Sporcularımızın burada müsabakaları olduğunu duyunca manevi desteğimizi kendilerine vermek için tribündeki yerimizi aldık. İlimizden başarılı sporcuların çıkması, Yalova’nın ismini farklı şehirlerde duymamızı sağlayan başta antrenörler olmak üzere tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sporcu velileri adına bir açıklama yapan Ömür Geçkin ise Doktor Fatih Volkan Yüksel’e sporculara göstermiş olduğu yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim