Sakarya Serdivan Spor Salonunda yalpan turnuvada Yalova il takımının da mücadele ettiği şampiyonada Yalovalı sporcu Erçin Şirin 90 kiloda tüm maçlarını kazanarak altın madalyayı kazandı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

Eçrin Şirin 7-12 Mayıs 2014’te Romanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında hem Yalova’yı hem de Türkiye’yi temsil edecek.

Yalova Wuhsu İl Antrenörü Ali Kanberoğlu,” Erçin 2013 yılı içerisinde Türkiye Şampiyonu ve 2013 Avrupa şampiyonluğu kazanmıştı. Bu yılda rahatça Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Erçin için şimdiki hedef 7-12 Mayıs 2014’te Romanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında altın madalyayı kazanmak. Madalya beklediğimiz bir diğer sporcumuz Dünya İslam Oyunları 3’sü ve Türkiye Şampiyonu Ömer Allar 3. tur maçında büyük bir talihsizlik yaşayarak kolunun çıkmasından dolayı maçı bitirmedi.şampiyon olan Erçin’i kutluyor, sakatlanan Ömer’e ise acil şifalar dileyerek en kısa zamanda aramıza dönmesini arzu ediyorum. Ayrıca bizden desteğini esirgemeyen Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürümüz Selma Alaçatlı'ya çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Editör: TE Bilişim