İstanbul Selimiye Futbol Kulübü’nün düzenlediği organizasyona  Gölcük Karadenizspor’un yanı sıra Darıca Gençlerbirliği, Kayaşehirspor, Çamlıcaspor, Bağlarbaşıspor, Zara Ekinlispor ve Dudulluspor takımlarının mücadele ettiği 23 Nisan U-14 Cup turnuvası nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

2017-2018 sezonunda Kocaeli’nde U-14 yaş kategorisinde şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazanan U-15 yaş kategorisinde play-off oynayan Gölcük Karadenizspor 23 Nisan U-14 Cup turnuvasının finalinde İstanbul Selimiye Futbol Kulübü’nü 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Final maçı sonrasında büyük mutluluk yaşayan U-14 takımı antrenörü Yalçın Önem, Kulüp Başkanı Murat Cinemre ve futbolcular birincilik kupasını ise Milli Takımda görev yapan Trabzonspor’un eski yıldızı Abdullah Ercan’ın elinden aldı.

Gölcük Karadenizspor Kulübü Başkanı Murat Cinemre,” Kocaeli’ne ve Yalova’ya bu gururu yaşattığımız için çok mutluyuz.U-14 yaş grubunda çok iyi bir jenerasyonumuz var. Bu yaş grubu ile üstüne daha da koyarak ve çok çalışarak Türkiye Şampiyonası’nda final oynamak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim