Tarihinde UEFA, UEFA Süper Kupa gibi büyük kupaları Türkiye’ye getiren 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın 17. şampiyonluğu Sarı Kırmızı renklere gönül veren Yalovalılar tarafından coşku ile kutlandı.

Galatasaray TV’nin de çekim yaptığı gecede Galatasaray’ın şampiyonluk marşları hep bir ağızdan söylendi. Gecede koyu Fenerbahçeliliği ile bilinen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin boynuna Galatasaray kaşkolu takılması ise gecenin sürprizlerinden oldu.

Geceye Galatasaray cephesinden Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Abdürrahim Albayrak ve Sedat Doğan, kulübün efsane başkanlarından Alp Yalman ve Merhum Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Yalova Vergi Dairesi Müdürü Nurettin Erdoğan ve sıra çok sayıda Galatasaraylı katıldı.

Gecede Galatasaray’ın simge isimlerinden sempatililiği ve Galatasaraylılığıyla adından söz ettiren  Abdürrahim Albayrak’a Yalovalı Galatasaraylılar büyük ilgi ve alaka gösterdiler.

Gecede Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Abdürrahim Albayrak ve Sedat Doğan, kulübün efsane başkanlarından Alp Yalman ve Merhum Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın Yalova’ya has Yürüyen Köşk şilti verilirken ayrıca Yalova Galatasaraylılar Derneği’nin eski başkanları Gökhan Dardoğan, Muzaffer Yazgan, Bülent Işıldar, Seçkin Özer ile mevcut başkan İlhan Gökkılıç’a teşekkür plaketi verildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Eşref söylediği şarkılarla Yalovalı Galatasaraylıların  hem 10. Yıllarını hem de 17. Şampiyonluğu gönüllerince kutlamasını sağladı.

 

Editör: TE Bilişim