Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi, Yalova Atakent Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı. 
Dernek Başkanı Sefa Demir ve Yalova Bölgesi FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya ile Yalova Atakent Hastanesi Müdürü Cengiz Akın, 100 üye hakem ve ailelerini kapsayacak sağlık anlaşması yaptı.Yapılan protokol ile birlikte Yalovalı hakemlerin sağlık artık sorunlarını Atakent Hastanesi’nin uzman kadrosu tedavi edecek. 
Hastalarına her zaman kaliteli tedavi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Yalova Atakent Hastanesi Müdürü Cengiz Akın,” Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi ile protokolümüzü yaptık. Artık Yalova’daki hakem arkadaşlarımız ve aileleri bu protokol kapsamında hastanemizin hizmetlerinden indirimli faydalanacaklar. Sporun her zaman destekçisi ve yardımcısı olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.
Yapılan yeni protokolün hakem camiasına hayırlı olmasını dileyen Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir,” Hakemlerimizin sağlık sorunları için Atakent Hastanesi protokol yaptık. Bu anlaşmamız sonrasında hakem arkadaşlarımız ve aileleri sağlık sorunlarını Atakent hastanesinde indirimli olarak yapabilecekler” dedi. 
Editör: TE Bilişim