Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarına ve üyelere teşekkür eden Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ayberk Arabacı, Yalova’da ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü ailelere bu zor dönemde ulaşmaya ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs(COVİD-19) salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Yalova’nın kartalları yardım kolilerini tek tek elleriyle teslim ettiler. 

Sosyal medya hesapları üzerinden “Siz Çıkmayın Biz Getirelim” sloganıyla çağrıda bulunan Yalova Beşiktaşlılar Derneği yönetimi desteklerine devam ediyor.

“Gün birlik olma günüdür”

Yalova Beşiktaşlılar Derneği yönetimi adına açıklama yapan Başkan Ayberk Arabacı,” Sosyal medya hesaplarımız üzerinden Siz Çıkmayın Biz Getirelim çağrısı yapmıştık. Yönetim kurulumuzda yer alan ve üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucu hareket geçtik. Koronavirüs salgını dolayısıyla evinden çıkamayan 65 yaş üstü ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek erzak kolilerimizi dağıttık. Gün birlik olma günüdür. İnşallah daha fazla sayıda aileye ulaşarak yardımlarımızı yapacağız ve hayır dualarını alacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim