Türkiye Okçuluk Federasyonu 2017 Zafer Haftası Minikler Türkiye Şampiyonası 25-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. İstanbul Okçular Vakfı Okçuluk Tesislerinde 9-10 ve 11-12 yaş grubu okçularının mücadele edeceği turnuvada ilimizi 5 sporcu temsil edecek. Minik okçularımıza ise Efrahim Canfes antrenörlük yapacak.
Okçular Vakfı Okçuluk Tesislerinde ki müsabakalarda Emre Ekmekçioğlu, Özdehan Özdemir, Elif Bülbül, Ömer Koç ve Batuhan Karaköse hedefi 12’den vurmak için mücadele edecekler.
Her geçen gün Yalova’da Okçuluk Sporuna olan ilginin artmakta olduğunu ve bu sporu yapmak isteyen sayısında büyük artış yaşandığını jfade eden Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Yalova’da yaptığımız okçuluk çalışmalarıyla ülkemizde okçuluk sporuna katkı sağlamak ve bu spora önem veren ve seven herkesi en profesyonel düzeyde yetiştirmek, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edecek yapıyı oluşturmak, Ulusal ve Uluslararası platformda dereceler alınmasını sağlamak, büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak, engelli bireylerimizi de okçuluk sporuyla tanıştırarak, onlara sosyal çevre oluşturmak ve müsabık sporcu olarak ülkemize kazandırmak, yenilikçi, gelişmeyi seven, başarılı, istikrarlı bir İl olmayı hedeflemekteyiz” dedi.               

Editör: TE Bilişim