Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü düzenlediği program ile Müfettiş Hamdi Girgin İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencileri Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 16. Hafta karşılaşmasında oynanan Beşiktaş-Osmanlıspor maçını tribünden takip etti. İlk kez tribünden maç izleyen öğrenciler ise sevdikleri oyuncuları yakından izleme fırsatı bulurken, hayranlıklarını gizleyemediler.
Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Spor, Sanat ve Kültürel Etkinlikler ile Tam Öğrenme” Projesi kapsamında Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu Okul Müdürü Kartal Tekin koordinatörlüğünde, sosyal katılım ve uyumlarının artırılması için 15 dezavantajlı öğrenci BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park’ı gezdikten sonra Beşiktaş-Osmanlıspor maçını izledi.
İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, “Bugün, 15 dezavantajlı öğrencimizle bir arada olmak ve onları sevindirmek bizim için en büyük mutluluktur. Amacımız tüm öğrencilerimizi spor, sanat ve kültürel etkinlikler ile buluşturmaktır. Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimde-öğretimde, sosyal etkinliklerde çocuklarımızın yanında olma ve bu görevimizi de en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapma gayretindeyiz. Bu projeyle birlikte çocuklarımızın iletişim becerileri ve aktivitelere katılımlarının artacağını, dezavantajlı çocuklarımızın topluma daha kolay entegre olacağını, olumsuz birçok durumdan uzak duracaklarına inanıyorum. Beşiktaş Spor Kulübü yetkililerinin ev sahipliği ile dezavantajlı öğrencilerimizi maç izletmeye getirdik. Bundan sonra da özel öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla,  Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor gibi kulüplerin ev sahipliği ile özel öğrenciler tezahüratlarla takımlarına destek verecek, maçları stadyumdan izleme imkanı bulacak.Bizleri misafir eden Beşiktaş Spor Kulübü’ne ve ücretsiz ulaşım sağlayan Antis Turizm’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim