Yapılacak yarışmada atış mesafeleri Ulusal ve Uluslararası standartta olacak. Yarışmaya bu yaz sezonunda İl Spor Merkezleri kapsamında okçuluk ile tanışmış olan bazı sporcularda katılacak. 

Disiplinli, yoğun ve profesyonelce yaptığımız okçuluk çalışmalarında, bu kadar kısa sürede müsabık sporcu seviyesinde yetiştirdiğimiz öğrenciler Yalova'da Okçuluk branşının kalitesinin ve okçuluğa olan ilginin hızla arttığını göstermektedir.
Okçuluk İl Temsilcisi İbrahim İnce, Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a yaptığı ziyarette Yalova'daki okçuluk faaliyetleri konusunda bilgi verdi ve desteklerinden dolayı İl Müdürümüze teşekkürlerini iletirken, ayrıca yaz döneminde il spor merkezlerinde okçuluk sporuna gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini iletti.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İnce'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve antrenörümüz Mehmet Oruç'u disiplinli ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kaplan, İl Spor Merkezleri kapsamında okçuluk sporu ile tanışan sporcularımız arasında başarı göstererek yarışmaya katılmayı başaran sporcularımızı da ayrıca kutladı.

Editör: TE Bilişim