Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü okçuluk antrenörü Mehmet Oruç, 24-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Minikler Türkiye Şampiyonası’na ve 1-4 Eylül 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Büyükler Açık Alan Türkiye Şampiyonası’na iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan okçuluk kursunda 60 öğrencinin 90. Yıl Spor Salonunda temel eğitim aldığını belirten Oruç, Yalova’nın okçulukta iyi bir ivme yakaladığını dile getirdi.
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü okçuluk antrenörü Mehmet Oruç,” Önümüzde 24-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Minikler Türkiye Şampiyonası’na ve 1-4 Eylül 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Büyükler Açık Alan Türkiye Şampiyonaları var. Aktif 60 sporcumuz ile turnuvalara hazırlanıyoruz. Profesyonel olarak minik , genç ve büyük sporcularimiz açık alan sahamızda antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Her iki yarışmada da Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü olarak hem bireysel hem de takım yarışlarında yarışacağız. 11-12 yaş kategorisinde bayan sporcularımızdan 3’lü takım oluşturduk” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim