Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nda Yalovalı özel sporcular Dursun Gelen ve Murat Çokay madalya ile dönmeyi başardı.Antalya’da 28-30 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılan şampiyona oynanan müsabakalar nefesleri kesti. 
Özel Dünyalar Spor Kulübü sporcusu Dursun Gelen Türkiye üçüncüsü olurken, Murat Çokay ise altıncılık madalyalarını alarak Yalova’nı gururu oldular.
TÖSSFED Yalova İl Temsilcisi Ersan Yağmur,“ Özel Dünyalar Spor Kulübü sporcuları geçtiğimiz süre içerisinde, atletizm, basketbol, futbol, masa tenisi ve yüzme Branşlarında ilimizi başarıyla temsil etmişlerdi. Şimdi ise Masa Tenisinde tekrardan elde ettiğimiz başarıyla bir mutluluk daha yaşadık. Gençlerimizin Sportif faaliyetlere katılımı konusunda her türlü desteği sağlayan, Aile ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürlüğü’ne bağlı, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü yetkililerine, Özverili çalışmalarıyla sporcularımızı turnuvalara hazırlayan, Özel Dünyalar Spor Kulübü’nün değerli Antrenörlerine, ve özel çocuklarımıza her türlü desteği sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, federasyonumuz adına teşekkürlerimi sunuyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim