Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü:7 Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü:1
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Özeller Futbol Ligi A Grubunun 7. Haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Yalova Özel Yıldızlar Kulübü saha ve seyircisi önünde İzmir ekibi Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü’nü 7-1 gibi farklı skorla yenerek puanını 16’ya yükseltti.Temsilcimizde Uğur Çetin 5 gol atarak maçın yıldızı olurken diğer goller ise Burak Korkmaz ve Yasin Kocasoy’dan geldi.
Tuğrul Şener Stadyumunda oynanan Süleyman Çark, Arda Sarı ve Berat Memiş’in yönettiği maça çok hızlı başlayan Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü 1 ve 7. Dakikalarda Uğur Çetin’in golleriyle bir anda 2-0 öne geçti. İlk yarının bitimine saniyeler kala ev sahibi ekip Burak Korkmaz’ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
Rakibi karşısında adeta şov yapan Yalova ekibinde Uğur Çetin 40, 59 ve 65. Dakikalarda Yasin Kocasoy ise 50. Dakikada goller bularak farkı 7’ye getirdi. Konuk ekip 70. Dakikada Vahdet Vural’ın golüyle maçın skorunu 7-1 olarak belirledi. 

Editör: TE Bilişim