Kocaeli Yaşam Koçluğu:2 Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü:3
Türkiye Özeller Futbol Ligi A Grubu’nun son haftasında Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü deplasmanda Kocaeli Yaşam Koçluğu ekibini 3-2 mağlup ederek grubunu ikinci sırada bitirdi ve dörtlü finallere katılmaya hak kazandı.
Kocaeli Belediyesi Kağıtspor Vildan Futbol Sahasında oynanan maça ev sahibi Kocaeli Yaşam Koçluğu takımı çok iyi başladı ve 20. Dakikada Özgür Topaş’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 31’de Adem Kaya ile farkı 2’ye çıkartarak ilk yarının skorunu 2-0 olarak tayin etti ve soyunma odasına avantajlı gitti.
İkinci yarıya ise Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü fırtına gibi başladı 43 ve 54’de Ahmet Tarhan attığı gollerle skorboardda eşitliği sağladı. Maçın son bölümlerinde baskını arttıran temsilcimizde 64’de Yiğit Çamurlu sahneye çıkarak attığı şık golle hem maçı takımına 3-2 kazandırdı hem de dörtlü finallerin kapısını açtı.
Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Fatih Olğun,” Yaklaşık bir yıl boyunca zor şartlar altında mücadele ettik. Bunun emeğini ligin son haftasında aldığımız galibiyetle gördük. Grubumuzun lideri Kocaeli Yaşam Koçluğu’nu 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etti ve adımızı dörtlü finallere yazdırdık” dedi. 
Editör: TE Bilişim