Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Olğun, geçen yılki kadroya 6 takviye yaptıklarını ve zaten güçlü olan takımın transferlerle daha da güçlendiğini söyleyerek inşallah bu takıma biri kaleci olmak üzere iki transfer daha yapacaklarını ve ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım olacaklarını belirtti.

14 farklı branşta faaliyet gösteren kulübün 100’ü aşkın sporcusunun bulunduğunu sözlerine ekleyen Başkan Olğun,” Özellikle Futbol branşında bu yıl bir atılım gerçekleştirdiklerini ve Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını, ligi şampiyon olarak tamamlayarak başarılarını devam ettirmek istiyoruz. Bu yıl takımı Yakup Kadir Aydın hocamız çalıştıracak. Takım disiplini açısından da daha iyi seviyelere geleceğiz. Bu yıl takımımıza İstanbul Şöhret Kurşunoğlu Spor Kulübünden Ahmet Akpınar ve Ramazan Beggöz’ü, İstanbul Özel  Dünyalar Gelişim Spor Kulübünden Ümit Hamza’yı, Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübünden Oğuzhan Dağ’ı, Orhangazi İş Okulu Spor Kulübünden Ali Karataş’ı ve Bozüyük İş Okulu Spor Kulübünden Fuhat Bicup’u transfer etti. bunlara ek olarak özel sporcular liginde adından söz ettiren bir kaleci ve orta saha ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Transferlerle birlikte şampiyonluğun en büyük adayı haline geleceğiz” dedi.

Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü’nün ilk antrenmanı sonrasında tanışma yemeği için Konyalı Pidede bir araya gelen Kulüp idareci antrenör ve futbol takımı yeni transferleriyle de burada iyi niyet sözleşmelerini imzaladı.

Editör: TE Bilişim