5 gün sürecek turnuva müsabakalar bireysel ve takım halinde oynanacak.  Takımlar turnuvası 2 tek maçı ve 1 tane çift maçı şeklinde oynanırken, bireysel maçlar ise 4’erli gruplar halinde lig usulüne göre gerçekleştirilecek.

Yalovalı sporculardan Batuhan Aslım tekler maçında Tunuslu rakibi Hssaırı Ahmed, Sinan Dinç ise Kosova’dan Meloss Mallani ilk maçlarını oynayacaklar.

Antalya’da Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi,” 10 Yaş Dünya Tenis Turnuvası’nda Yalova’yı Sinan Dinç ve Batuhan Aslım temsil edecek. Sporcularımızın Antalya’da düzenlenecek turnuvada sporcularımızın sponsorluklarını ise Özel Yalova Hastanesi üstlendi.  Bu turnuva sporcularımız için çok önemli. Antalya’ya hazır bir şekilde geldik. İnanıyorum ki Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz . Buralara gelmemizde Yalova Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a, Özel Yalova Hastanesi yönetimi ve Yalova Sağlık İl Müdür Yardımcısı Mesut Altay’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim