Yalovlaı Raketler İbrahim Gündüz ve Ece Haraç, Eylül ayı içerisinde yapılacak 2017 Masa Tenisi Avrupa Takımlar Şampiyonası  Challenge Ligi’nde Milli takım formasıyla mücadele edecek. 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Lüksemburg´da yapılacak olan 2017 Masa Tenisi Avrupa Takımlar Şampiyonası  Challenge Ligi’nde  mücadele edecek olan A Kadın ve A Erkek Milli takımlarımızın rakipleri belli oldu. Bu önemli turnuvada Yalova Belediyespor’un altyapısından yetişen ve Beşiktaş’ta forma giyen İbrahim Gündüz ile Belediyespor formasıyla bu sezon süper ligde forma giyecek Ece Haraç’ta ter dökecek.
Erkekler Challenge Ligi'nde Çekya, Bulgaristan ve İsviçre'nin yer aldığı F grubunda mücadele edecek olan A Erkek Milli takımımız; İbrahim Gündüz, Ahmet Li, Gençay Menge ve Talha Yiğenler'den oluşan kadrosuyla müsabakalara çıkacak.
Kadınlar Challenge Ligi’nde ise Galler, Azerbaycan ve Bulgaristan'ın bulunduğu G grubunda mücadele edecek olan A Kadın Milli takımımızda Melek Hu, Ece Haraç, Aybüke Öner ve Özge Yılmaz yer alacak. 

Editör: TE Bilişim