Bartın'da yapılan Masa Tenisi Türkiye Minikler Şampiyonası'nda Yalovalı raketler kupa ve madalyalara ambargo koydu. 22 Haziran'da Eskişehir'de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası sırasında Antrenör Talat Yılmaz'ın vefat etmesi sebebiyle ertelenen ve Talat Yılmaz Minikler Masa Tenisi Ferdi Türkiye Şampiyonası adı altında Bartın Ömertepesi Spor Salonu'nda ki turnuvada Yalovalı raketler 4 kupa ve 10 madalya kazandı.
Tek erkekler kategorisinde Yalova Belediyespor'dan Yücel Ocak Türkiye üçüncüsü olarak  bronz madalyanın sahibi oldu. Çift erkeklerde Arda Onur Yavuzak ve Talha Ağbaba ikilisi ile Yücel Ocak ve Emirhan Çiçek çifti Türkiye üçüncüsü oldu. Çift bayanlarda Yalova Belediyespor'dan Ece Haraç ile Dilara Özdemir çifti de Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Takımlarda Yalova Belediyespor Türkiye şampiyonlu olurken, kızlarda ise Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi.
Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa," Kulüp olarak masa tenisinde ki başarımız ortadadır. Büyükler, yıldızlar derken miniklerde de Türkiye Şampiyonuluğunu kazandık. Bartın'da yapılan Talat Yılmaz Minikler Masa Tenisi Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda sporcularımız kupa ve madalyalar kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum. Antrenörlerimiz Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk'in yanı sıra Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim